Pouzdanost. Sigurnost. Plati koliko koristiš model. Bez inicijalnih investicija
Cloud rješenja za kontinuitet poslovanja

Rješenja i usluge kontinuiteta poslovanja neizostavan su dio planiranja upravljanjem svakim IT okruženjem. Kako su IT odjeli u današnje vrijeme pod sve većim pritiskom implementacije i održavanja novih tehnologija te rješenja za efikasnije poslovanje, rješenja za oporavak od ispada često padaju u drugi plan. Vrlo često i zbog visokih inicijalnih ulaganja. S druge strane, nedostatak adekvatne zaštite od prirodnih katastrofa, tehnoloških nedostataka ili pak ljudskih pogrešaka koje remete poslovanje, može imati vrlo negativne posljedice po poslovanje tvrtke.

Smanjite sigurnosne rizike uz manji trošak

Usluge kontinuiteta poslovanja su jedne od najčešće korištenih usluga u Microsoft Azure oblaku. Omogućuju brzu i jednostavnu uspostavu rješenja koja će osigurati mogućnost da svoju pažnju usmjerite na zahtjeve poslovanja i ne brinete o infrastrukturi, a dodatno smanjite sigurnosne rizike.

Combisove usluge kontinuiteta poslovanja u oblaku se temelje na Microsoftovoj Azure Site Recovery usluzi za uspostavu rješenja za oporavak od katastrofa (Disaster Recovery) te Azure Backup usluzi za izgradnju rješenja za kreiranje sigurnosnih kopija sustava (Backup).

Ključne prednosti

01
Jednostavna i brza implementacija rješenja
02
Niži troškovi u odnosu na uobičajena on-premise rješenja
03
Mogućnost čuvanja (i arhiviranja) veće količine podataka na dulji vremenski rok
04
Štićeni sadržaji kriptirani u vašem podatkovnom centru, na putu prema Cloudu i u Cloudu
05
Mogućnost simulacije procedure oporavka od katastrofa bez utjecaja na produkcijski sustav
06
Mogućnost korištenja Disaster Recovery rješenja za potrebe testiranja nadogradnji sustava
07
Iskustvo i stručnost Combis tima u implementaciji i upravljanju Cloud rješenjima
cloud

Rješenja

Hibrid backup

Iskoristite prednosti pohrane sigurnosnih kopija podataka i funkcionalnosti IT servisa korištenjem integracije rješenja za backup na vlastitoj infrastrukturi s uslugama u oblaku. Smanjite trošak rješenja za backup, uz zadovoljavanje svih sigurnosnih standarda!

Combis hibrid backup je usluga temeljena na Microsoft Azure Storage i Azure Backup Server uslugama te omogućuje:

  • zamjenu backup uređaja korištenjem Azure Storage usluge za pohranu sigurnosnih kopija na dulji rok
  • povećanje pouzdanosti i sigurnosti zbog korištenja backup-to-disk opcije te smještaja kopije backup podataka na drugu lokaciju, u Cloud
  • smanjenje troškova uslijed zamjene backup uređaja, korištenja „plati koliko trošiš“ modela, te eventualne zamjene postojećeg rješenja za backup
  • integraciju backup rješenja drugih proizvođača s Azure Storage uslugom
Disaster Recovery

Što se događa s vašim ICT servisima i podacima ključnima za poslovanje ukoliko nastupi havarija uslijed poplave, požara, potresa i sličnih situacija u kojima je vaš IT sustav trajno nedostupan? Koliku štetu može pretrpjeti vaše poslovanje ukoliko ponovna uspostava funkcionalnosti traje danima?
Pripremite se i osigurajte na vrijeme – ne živite u oblacima – poslujte u oblaku!

Nudimo vam kompletnu Disaster Recovery uslugu u oblaku, bez potrebe za velikim inicijalnim ulaganjima, što je kod ovakvih rješenja posebno važno, a jamčimo veću sigurnost za vaš IT sustav i ono najvrjednije – neometanost poslovanja!

Nudimo mogućnost realizacije pilot implementacije bez dodatnog troška za korisnika!