Sigurnost iz oblaka

Microsoft sigurnosna rješenja iz oblaka pokrivaju veliku većinu potreba organizacija, pogotovo onih koji su dio poslovanja preselili u Cloud. Uz sve ono što je potrebno da se dodatno osigura udaljeni rad, razina integracije ostalih Microsoft sigurnosnih rješenja omogućuje da se sigurnosna zaštita upotpuni naprednim rješenjima za zaštitu Office 365 komunikacije i sadržaja, rješenjima za identifikaciju i odgovor na sigurnosne incidente na uređajima, naprednu zaštitu korisničkih identiteta, kao i zaštitu i upravljanje Cloud aplikacijama.

Zašto sigurnost iz oblaka korištenjem Microsoft tehnologija?

01
Razina integracije ostalih korištenih Microsoft Cloud usluga, posebice Office 365 platforme
02
Integracija vodeće tehnologije za zaštitu računala s Windows 10 operativnim sustavom i sustavima za upravljanje konfiguracijama (SCCM i Intune)
03
Napredna zaštita mail komunikacije od sigurnosnih incidenata, uz zaštitu ostalih Office 365 servisa (Teams, OneDrive, SharePoint online)
04
Integracija naprednog sustava zaštite korisničkih identiteta s Active Directory sustavom, kao i s ugrađenim rješenjima za uvjetovani pristup i višestruku autentikaciju
05
Rješenje za kontrolu korištenja Cloud aplikacija i zaštitu sadržaja, integrirano s ostalim rješenjima
06
Sva su rješenja dio Microsoft 365 Defender XDR obitelji te su jednako fokusirana na prevenciju, kao i na detekciju i odgovor, potpomognuto ugrađenim elementima umjetne inteligencije

Područja rješenja

Microsoft Defender for Identity

Rješenje za naprednu zaštitu korisničkih identiteta koje prikuplja sve relevantne informacije s vašeg Active Directory sustava, kako bi se identificirale sve situacije u kojima je potencijalno došlo do kompromitiranja korisničkog identiteta i sličnih sigurnosnih incidenata, kako bi se na takve situacije moglo pravovremeno reagirati.

Microsoft Defender for Office 365

Napredna zaštita mail komunikacije korištenjem poznatih
Safe Attachments i Safe Links funkcionalnosti, uz dodatnu zaštitu ostalih Office 365 servisa i pripadajućih sadržaja (Teams, OneDrive, SharePoint online)

Microsoft Defender for Endpoints

Prema Gartneru jedno od trenutno vodećih rješenja za naprednu anti-malware zaštitu računala, temeljenu na preventivnoj zaštiti, naprednoj detekciji i analizi potencijalnih sigurnosnih incidenata, uz automatizaciju analize, a i odgovora na uočeni incident. Uz sve prednosti Cloud servisa i bez potrebe instalacije klijenata na računala.

Microsoft Cloud App Security

Otkrijte, identificirajte, upravljajte i zaštitite sve Cloud aplikacije koje koriste vaši korisnici ovim Cloud Access Broker rješenjem – izbacite tzv. Shadow IT iz vašeg okruženja. Integracijom s ostalim Microsoft sigurnosnim rješenjima primijenite iste politike zaštite za sve povjerljive informacije u sustavu, neovisno o aplikacijama koje koriste zaposlenici.