Microsoft Cloud radionice

Upoznajte se s mogućnostima Microsoft Cloud tehnologija i doznajte koje prednosti za poslovanje možete ostvariti njihovim korištenjem kroz cijeli niz pripremljenih radionica po pojedinim područjima. Uz razgovor o tehnologiji, naši stručnjaci će s vama podijeliti i iskustva korištenja Cloud tehnologija u praksi, kao i savjete kako postići najviše.

Modern Workplace radionica

Uvodna radionica za upoznavanje s mogućnostima Office 365 alata. Predstavljanje metodologije uvođenja cjelokupne kolaboracijske platforme u svakodnevni rad organizacije s demonstracijom scenarija korištenja iz prakse.

cloud

Modern Workplace Security radionice

Uvod u Microsoft Security rješenja

Pregled aktualnih sigurnosnih i operativnih izazova uz saznanja kako se na iste može odgovoriti rješenjima iz Microsoft Security ponude. Koja sve sigurnosna rješenja možemo koristiti kao nadgradnju na Office 365, što nam je na raspolaganju iz područja prevencije i upravljanja sigurnosnim incidentima, koji se proizvod nalazi u kojem licenčnom paketu, uz poneku demonstraciju korištenja pojedinih rješenja u praksi.

Secure Work from Anywhere

Pregled Microsoft tehnologija koje omogućuju siguran udaljeni rad kao što su Microsoft Teams (i ostali pripadajući Office 365 alati), Identity and Access Management – zaštita i upravljanje korisničkim identitetima i pristupom sustavu, Information Protection – zaštita sadržaja od neovlaštenog pristupa i Endpoint Management – upravljanje uređajima.

Identity and Access Management

Detaljniji pregled rješenja za zaštitu korisničkih identiteta – višestruka autentikacija (MFA) i rješenja koja ne koriste passworde (npr. Hallo for Business), upravljanje pristupom sustavu i aplikacijama (Conditional Access, Web Application Proxy, Application management, Single Sign On, …) te moguće integracije i razni scenariji korištenja (npr VPN pristup korištenjem MFA).

Information Protection

Detaljniji pregled rješenja za upravljanje informacijama (klasifikacija i zaštita sadržaja, compliance management, DLP, advanced discovery, advanced auditing, …), kako bi se iste zaštitile od neovlaštenog pristupa, a i osigurali preduvjeti za usklađenost sa standardima.

Endpoint Management

U današnje vrijeme kad su računala naših zaposlenika svugdje samo ne unutar IT okruženja naših tvrtki, i kada treba na raznorazne načine omogućiti udaljeni rad, nikad nije bilo izazovnije upravljati svim tim uređajima onako kako smo bili navikli. Kroz ovu radionicu ćete doznati sve o „Modern Desktop Managementu“ i otkriti kako odgovoriti na aktualne izazove korištenjem Microsoft Intune rješenja. Kako integrirati Intune s postojećim SCCM alatom ako se isti koristi, kako implementirati nova računala (npr. Autopilot), kako upravljati računalima izvan IT okruženja tvrtke, kako u upravljanje uključiti mobilne uređaje i dodatno zaštititi pristup sustavu i korisničke podatke – sve su to pitanja na koja znamo odgovore.

Threat Management

Detaljniji pregled rješenja za prevenciju i upravljanje sigurnosnim incidentima (Defender for Endpoints, Defender for O365, Defender for Identity, Cloud App Security, Azure Security Centar, …).

Microsoft Azure radionica

Uvodna radionica za upoznavanje s Microsoft Azure ponudom tehnologija i rješenja. Koje su ključne prednosti korištenja Azure platforme u odnosu na postojeća rješenja, koje su razlike u načinu kupnje i korištenja u odnosu na ono na što smo navikli, kako prepoznati scenarije korištenja Cloud usluga koji mogu donijeti značajniju poslovnu koristi, kako procijeniti isplati li se migracija u Cloud, koje su sve opcije korištenja Cloud rješenja povezano s postojećim sustavima (Hybrid Cloud), … sve su to pitanja na koja odgovaramo kroz ovu radionicu.