Siguran udaljeni rad
Zašto Microsoft 365?

Zato što uz poznate Microsoft Office 365 alate i servise koji omogućuju ‘modernizaciju’ radnog okruženja i prilagodbu na nove načine rada, pruža sve potrebne preduvjete da se za udaljeni rad osigura dodatna razina zaštite kroz sve aspekte mobilnog poslovanja: korisnički identiteti, upravljanje i zaštita pristupa aplikacijama, zaštita sadržaja te zaštita i upravljanje uređajima koje koriste zaposlenici. Nudimo mobilnost i sigurnost. Omogućite svojim zaposlenicima udaljeni rad, a da pri tom ostanete sigurni!

cloud

Ključne prednosti

Upravljanje i zaštita korisničkih identiteta i pristupa

Korisnički identitet je preduvjet korištenja svih IT servisa, pa tako i onih u Microsoft Cloudu. U isto vrijeme, korisnički identitet je cilj svakog napadača na naše IT sustave. U hibridnom okruženju Azure Active Directory omogućuje pristup svim sadržajima istim korisničkim računom (Single Sign-On), jamči dodatnu zaštitu identiteta korištenjem višestruke autentikacije (MFA), te omogućuje razinu upravljanja aplikacijama i kontrole korištenja servisa kroz uvjetovani pristup (Conditional Access).

Upravljanje uređajima i aplikacijama

U okolnostima ‘novog normalnog’ upravljanje uređajima, koje za udaljeni rad koriste naši zaposlenici, predstavlja dodatan izazov za IT. Koja su računala unutar IT sustava organizacije, koja su izvan i kako upravljati s ovim drugima? Microsoft Intune alat iz oblaka omogućuje upravljanje uređajima, dodatnu zaštitu i upravljanje aplikacijama, neovisno gdje se uređaji nalaze. Uz mogućnost uvjetovanog pristupa, korištenje Intune alata stvara temelj za kontrolirano i sigurnije okruženje.

Zaštita sadržaja

Poslovne informacije se štite (kriptiraju) od neovlaštenog pristupa bez obzira gdje se nalazile – na računalu korisnika, mail sustavu organizacije, u oblaku, na mobilnom uređaju poslovnog partnera, ili bilo gdje drugdje. Korištenjem Microsoft Information Protection servisa osjetljive poslovne informacije bit će dostupne samo onima kojima su takve informacije namijenjene.